U15 AA dubbelmatcher! / tuplaottelut!
U15Publicerad: 03.12.2023 14.29

Denna helg har U15 AA Hermes / TUS haft två matcher. En hemma i Terjärv ispalats påp lördag mot MIF och en i Kurikka mot Kraft/Kury på söndag. Lördagens match dominerade Hermes/TUS i första och andra perioden. När tredje perioden inleddes skrevs siffrorna 5-3 till hemmalaget. . När det återstod 3 minuter av matchen hade MIF vänt siffrorna till 5-6. Hermes/TUS målvakt togs ut vid dryga 59 minuter och då gjorde MIF ännu ett mål i tomt mål och slutsiffrorna skrevs 5-7 till MIF. Hermes/TUS målvakten hade 31 räddningar och MIF målvakten hade 58 räddningar.

På söndagen blev det bortamatch i Kurikka mot Kraft / Kury. Matchen var jämn i första perioden och när den var slut skrevs siffrorna 3-2 till Kraft/Kury. I andra perioden gjorde båda lagen 2 mål och siffrorna var 5-4 när den sista perioden började. Kraft/Kury gjorde genast ett mål i periodens början. I mitten av sista perioden var siffrorna 7-4 till hemmalaget. Hermes / TUS gjorde ännu två mål och Kraft/Kury fick ännu till ett mål så slutsiffrorna skrevs 8-6 till Kraft /Kury. Målvakternas räddningar: Hermes / TUS 28 och Kraft /Kury 50.

Tänä viikonlopuna Hermes/TUS U15 AA yhteistyöjoukkueella on ollut kaksi ottelua. Lauantaina kotipeli Teerijärven jääpalatsissa MIF :ä vastaan ja sunnuntaina vieraspeli Kurikassa Kraft/Kuryä vastaan. Lauantain ottelu oli Hermes / TUS hallintaa kahdessa ensimmäisessä erässä. Kun kolmas erä alkoi lukemat olivat 5-3 kotijoukkueelle. Kun ottelua oli jäljellä kolme minuuttia MIF oli kääntänyt luvut omaksi edukseen 5-6. Reilun 59 minuutin kohdalla Hermes / TUS maalivahti otettiin pois ja pelattiin kuudella vastaan viisi. MIF teki vielä yhden maalin tyhjään maaliin ja loppulukemat 5-7 MIF :n hyväksi. Maalivahtien torjunnat Hermes /TUS 31 ja MIF 58.

Sunnuntaina oli vuorossa vieraspeli Kurikassa Kraft/ Kuryä vastaan. Ottelu oli tasaista vääntöä ensimmäisessä erässä. Toisen erän alkaessa lukemat kirjattiin 3-2 Kraft/Kuryn hyväksi. Toisessa erässä kumpikin joukkue teki kaksi maalia ja kun kolmas erä alkoi lukemat olivat 5-4. Kraft /Kury teki nopeasti kuudennen maalinsa. Viimeisen erän puolessa välissä lukemat olivat 7-4 kotijoukkueen hyväksi. Kraft/Kury tekivät vielä yhden maalin ja Hermes/TUS kaksi ja loppulukemat näin ollen 8-6 Kraft/Kuryn hyväksi. Maalivahtien torjunnat ; Hermes /TUS 28 ja Kraft/Kury 50.